joi, 11 septembrie 2008

after ww2


fara sa vreau, ma duce cu gandul la ani '40 (mai corect spus la imaginea creata din cauza sau datorita filmelor din seria "war" precum si din povestirile celor mai "albi" si cu ani mai multi decat mine)
oare de ce?

3 comentarii:

Sim spunea...

hm...sincer...nu cred sa apara prea multe chestii referitoare la acest experiment..cel putin nu chiar acum..si ce e mai important probabil ca vor fi ascunse...ca multe altele. in schimb stiu ca e un alt pas in zdruncinarea a ceea ce inseamna babilonul "religiilor" aici se vede..unitatea si tendinta lor distrugatoare...atunci cand sunt confruntate. mandrie...putere..religie...bleax..si altele. uite..as vrea sa vad niste fotografii sau propuneri...cum se crede a arata lumea si arhitectura...dupa ww3. is gonna be a nuke ww3 ;)

Anonim spunea...

...si si mai corect, la "anii".

Ramona Aștefănesei spunea...

La multi ani blogule! <:-P Ai implinit 2 anisori! De-a lungul vietii tale ne-ai arat multe fotografii, majoritatea suuperbe. Cand ai implinit o luna, cel care te-a creat era dezamagit ca noi, vizitatorii si admiratorii tai, nu am fost pre implicati. S-au mai schimbat lucrurile de atunci.... Acum, daca ar continua cel care te-a creat sa impartaseasca fotografii prin intermediul tau, am fi persoane care i-ar cere si detalii tehnice, care chiar ar invata ceva. Poate intr-o zi vei redeveni... "o fotografie pe zi" (sau macar la cateva zile...).
Happy birthday to you! :)