miercuri, 31 ianuarie 2007

inchisoarea ingerilor.....inchisi pe vecie

6 comentarii:

Anonim spunea...

Inchisi, ingerii pier. Inchisi pe vecie, morti pentru totdeauna. Prea trist , prea greu, prea aspru, asemenea cenusii ingropand amurgul.

Anonim spunea...

dintre toate pozele de pana acum, asta e cea mai trista. daca as fi sub lespedea aceea, as vrea sa am ingerii deasupra. dar nu i-as tine inchisi daca ei ar dori sa plece. Hm...imi trec prin creier patru melodii in acelasi timp. Versurile se amesteca si dau asta:"Words are very unnecessary. They can only do harm. (So)...Enjoy the silence. (But the silence) always comes with dark thoughts: You're just an empty cage girl if you kill the bird. I see the angels,I'll lead them to my door. (But they always go away) Deep into an empty day, I wish I had an angel (to stay)". - versurile sunt de la "lume" adunate. am adaugat parantezele doar pentru a face mai "inteligibil" mesajul (daca se poate spune asta)

tudord spunea...

depeche mode- enjoy the silent
Tori amos - crucify
Whitin temptation - Angels
Nightwish - Wish i had an angel

oare putea fi un mix mai bun dacat acesta? nu cred,,, depeche mode nu's chiar pe placul meu, despre nightwish as putea spune o groaza, insa ma voi spune doar ca am ajuns sa ii iubesc.. si ca Tarja ajunsese sa se identifice cu Nightwish...pacat ca Marko a dat'o afara, din cate am auzit Tarja isi continua cariera solo.si are o piesa cu..... Schiller !?!? (nu am mai urmarit evolutia ei(shame on me :( ))
Angels (WT) are un clip super..putine melodii bune au si un clip pe masura... depinde de formatie si de buget :D

vorbe bune si despre Tori Amos... imi place...
numai bine si multumesc pt comentariu

Ramona Aștefănesei spunea...

"I wish I had one more night to live" (Nightwish)

Intr-adevar... poza e foarte trista (cel putin la prima vedere)... Despre ingeri se spune ca sunt niste copii foarte veseli, buni, care ajuta pe oricine, oricand, care nu stiu sa faca rau, ci numai bine (sau cel putin asa stiu eu..).
Insa acesti ingeri sunt deosebiti... ei nu mai sunt asa veseli.. sunt.. impietriti, parca au vazut ceva incredibil care i-a transformat in stana de piatra... Ce au vazut? Poate ca sunt asa pentru ca au aflat ca persoanele de care trebuiau sa aiba grija (se spune ca fiecare persoana are un inger pazitor, cineva care are grija de el, cineva numit de Dumnezeu),nu mai sunt printre cei vii, au murit... Si totusi sunt doi ingerasi...unul mai aproape si unul putin mai departe... parca ar sugera ca cel din prim plan e mai „nou”, daca pot spune asa, a venit mai tarziu, iar celalalt il astepta; langa acea persoana care s-a stins prima, a "ajuns" acum si persoana pe care a iubit-o o anumita perioada din viata... poate povestea lor a inceput de cand se stiu, poate de doar cateva saptamani... sau poate ca acel cuplu a pasit in acelasi timp pe cealalta poarta, a necunoscutului, poarta care face legatura cu moartea. Insa ingerii nu mai au pe cine sa pazeasca, asupra cui sa vegheze... de aceea nu mai sunt veseli, sunt tristi.. Pozitita in care stau sugereaza ca ultimul lor gand a fost catre Dumnezeu.. L-au implorat sa nu fie atat de aspru cu cei doi, sa le incheie vizita in lumea celor vii sau L-au implorat sa aiba grija de cei ei... sa aiba grija pe veci ... asa cum probabil vor avea si ei, vor fi alaturi de cei trecuti in „cealalta lume”..

De ce mereu ne gandim ca daca cineva nu mai e printre noi e ceva foarte rau? Poate suntem egoisti, gandim asa pentru ca le vom simti lipsa celor ce nu mai sunt printre noi, dar poate ei au intalnit ceva mai bun, poate daca au avut o viata zbuciumata acum sunt linistiti, daca au pierdut pe cineva drag pe parcursul vietii, poate acum au regasit acea persoana... pot fi atat de multe aspecte pozitive de care noi habar sa nu avem... cel putin nu inca... va veni odata si vremea noastra si atunci vom vedea ce se intampla dupa ce treci de acea poarta... numai ca nu vom avea cum sa le spunem si celor ramasi in urma... fiecare trebuie sa descopere singur...

Totusi...par linistiti ingerasii... poate ca le este bine asa, sunt alaturi in continuare de persoanele pe care le vegheau... :) Atat de multa..liniste...

tudord spunea...

ingerii raman...someri? :)

Ramona Aștefănesei spunea...

Nu, ingerii nu raman someri... vor veghea asupra acelor persoane si in continuare sau daca nu, atunci poate le vor fi alaturi sub alta ipostaza... nu stiu... oricum sunt ingeri,sunt cele mai bune fiinte..

Nu stiu ce se intampla cu noi dupa ce parasim aceasta viata, habar nu am... religia spune ca exista o viata, "viata de dincolo", altii cred altceva...
Tot religia spune ca suntem diferiti de animale pentru ca noi avem si suflet, ele nu au decat "suflare de viata"...
Oricum... eu cred ca avem si suflet, iar sufletul e vesnic, el nu va muri nicioadata si nici nu va ramane intemnitat in acel mormant pentru ca el nu e ceva concret, nu are forma, "corp", care sa il impiedice sa treaca de un "obstacol".. dupa aceasta "treapta" el va deveni liber..

Ce este sufletul ?! Nu cred ca pot sau sunt eu cea mai indicata sa dau o definitie acestui cuvant... Dar totusi cred ca sufletul este ceva ce ne intregeste, daca pot spune asa... datorita lui suntem capabili nu doar sa ne atasam de anumite lucruri, persoane ci sa le si iubim, sa iubim mult, sa suferim daca se intampla ceva cu persoana iubita etc. Tot datorita lui putem "vedea" si ne "bucura" de frumosul, binele din aceasta lume, si tot el, nu ne da voie sa facem rau ... sau poate exista si starea inversa...situatia "sufletului hain" .. (ar fi mai multe de spus aici...)
Poate ca unele persoane nu ma tin cont de el... poate s-au detasat de el (daca exista o astfel de stare..).. totusi el e mereu prezent...(poate sub diferite "ipostaze")

Cel putin asa cred eu,dar nu inseamna ca e si adevarat... Oricum, fiecare e liber sa creada ce vrea, fiecare cu parerea, conceptiile si viziunile lui... ;)