luni, 29 ianuarie 2007

strange...si totusi toamna (iarna)

11 comentarii:

Ramona Aștefănesei spunea...

Toamna e "anotimpul" culorilor... gasim tot felul de nuante.. ca si ideile oamenilor, perceptile lor, modul de a-si trai viata etc....
Poza e superba... numai ca ma trec fiorii cand ma uit la ea... atat de trista... unde a disparut acea gama variata de nuante ? oare si lumea isi va pierde treptat din pricipii, credinte, idealuri...?

dioneea spunea...

cata liniste si singuratate intr-o singura poza. e fantastica asa alb negru, trimite spre meditatie. :)
un felicitari din inima:)

Anonim spunea...

e un pic cam creepy poza dar e superba.... imi aduce aminte de blairwitch project nu stiu de ce... foarte misto

tudord spunea...

cam asa ceva..
am facut poza...ii dau un preview pe screen-ul camerei si gandesc ca e o poza "misto".
acasa raman uimit,,, da.. creepy... am pus'o ca background ,,,dar am rezistat doar 5 minute... :)

Anonim spunea...

Uf, sunt degeaba! Chiar trebuia sa cad acum? Si Gandurile vin repede, repede din urma... Ele nu sunt niste impiedicate, ca mine. Nuuu. Ele isi atig tinta. Se infig bine intr-un neuron si apoi sfredelesc tot creierul pana il fac emmental. La ... Daca ma vor ajunge?!?! Nu, nu, trebuie sa lupt! Trebuie sa fug de Ele. Dar...daca tot sunt aici... de ce sa nu raman? De ce sa nu ma ascund printre frunzele astea putrezite? De ce sa nu devin una cu ele? De ce sa nu ...

tudord spunea...

hmm... no comment... :)

Unknown spunea...

un nou inceput....e mai mult o analogie.. dupa moarte vine viata. Deci orice problema are o rezolvare; o problema poate fi moarte(la sens figurativ bineinteles) deci o rezolvare poate fi viata. Daca samanta sau bobul de grau nu moare in pamant...nu poate sa incolteasca dupa aia, sa faca spic si sa rodeasca.
Orice lucru se rezolva..mai devreme sau mai tarziu.Cum se va rezolva?? Asta timpul va decide dar oricum rezolvare exista..chit ca in acel moment nu gasesti rezolvarea dar ea exista asa cum dupa iarna vine primavara,nu?? adica viata
asa e si aici in poza:)

Numai bine!!!

tudord spunea...

mergand pe ideea ca dupa moarte vine viata , atunci putem considera si moartea ca fiind o rezolvare nu ca pe o problema.... nu'mi place sa cred ca timpul imi va rezolva problema,, nu pot sa am incredere in asta, e un compromis cu tine insuti si in acelasi timp e o iluzie...
Ne petrecem viata inchisi in clepsidra

Ne ferim usor de nisip si lumina

Imploram mereu o transparenta mata

Si speram ca moarte sa nu vina vreodata

De ce?

tudord spunea...

Ne amagim cu raiuri si cu vesnicie

Traim in mizerie si’n suflet saracie

Ne vindem sufletul pentru o idee

Visand la vesnicie si… campiile Alizee


Ioana... multumesc pt comentariu, te mai astept pe aici :)

Unknown spunea...

Multi fac analogii cu moartea si viata... Sincer m-am plictisit de lucrul acesta si depinde starea omului cum vede lucruri, cum le percepe.
intr-adevar multi considera moartea o rezolvare(ca nu mai pt ce trai, ca are tot mai multe probleme si nu le poate "rezolva" si gata dupa cateva zile isi iau zilele). Lucrurile sobre, "intunecoase" nu sunt neaparat asa. trebuie sa descifrezi ceea ce vrea sa iti transmita acel lucru.Daca faci tot timpul analogii cu moartea cu viata in timp ajungi sa vezi numai asemenea lucruri. Dar daca incerci sa faci analogii diferite(asa cum eu vad si interpretez poza cu frunzele) altfel percepi lucrurile.
Cat despre timp....timpul le rezolva(rau sau bine!)....problema majora la oameni in ziua de azi...nu mai au rabdare. Vor ca problemele lor sa se rezolve una doua... zicala "incetul cu incetul se fabrica otetul"!.
Poti sa zici ca moartea este o rezolvare(rezolvare pt cei care , scuze nu vreau sa ofensez pe nimeni, nu stiu sa supravietuiasca, ca renunta asa usor)dar nu ramane nimic atata timp cat nu te zbati pana la ultima picatura de viata ca sa rezolvi problemele.Asa cum si natura moare toamna ca n-are incotro (e problema ei:D) dar are si rezolvarea care e primavara cand infloreste!!

tudord spunea...

"dar nu ramane nimic atata timp cat nu te zbati pana la ultima picatura de viata ca sa rezolvi problemele" (si sa supravietuiesti)

de ce? de ce sa nu traim fiece zi din cate mai sunt ca si cum ar fi ultima?