miercuri, 25 iulie 2007

just a flower


una din sutele mele flori... sau "insetat de rosu, partea a patra"

6 comentarii:

Ramona Aștefănesei spunea...

Stiu ca suna... ciudat, dar datorita felului in care sta usor plecata, aceasta floare mi se pare... trista sau/si ingandurata... Cu toate acestea mi se pare ca degaja caldura, energie... Oare cum de are o asemenea putere?
Sa fie oare "just a flower"?

tudord spunea...

e doar o floare... o simpla floare.. nimic mai mult.. eventual o floare rosie...

Ramona Aștefănesei spunea...

dar... o floare poate sa emotioneze, poate sa trezeasca amintiri... depinde...
pur si simplu poate sa bucure cu existenta sa pe un privitor ...

Anonim spunea...

    Aceasta floare mi-a adus aminte de "Micul Print". Am sa indraznesc sa redau un fragment care mie mi-a placut mult si care cred ca spune de la sine cat poate inseamna o floare pentru o persoana.
Floarea de trandafir de pe asteroidul B612 isi dezvaluie adevaratele-i virtuti abia dupa ce micul print a parasit-o: "N-am fost in stare sa pricep nimic pe atunci! Trebuia sa o judec dupa fapte, nu dupa vorbe. Mireasa ei ma imbata si ma insenina.Trebuia ca, dincolo de bietele ei siretlicuri, sa-i simt duiosia. Florile sunt atat de ciudate. Dar eram prea tanar ca sa stiu cum s-o iubesc"
Sarpele, floarea, ecoul, trandafirul si in special vulpea il ajuta pe micul print sa inteleaga semnificatia iubirii si a prieteniei: "Limpede nu vezi decat cu inima. Ochii nu pot sa patrunda-n miezul lucrurilor. Numai timpul cheltuit cu floarea ta face ca floarea ta sa fie atat de pretioasa. Devii raspunzator de-a pururi pentru ce ai imblanzit. Tu esti raspunzator de floarea ta"

    Stiu ca in poza ta nu e un trandafir, dar e tot o floare, o floare superba. Imi place foarte mult poza. Sper sa nu fi batut prea tare campii....

tudord spunea...

am cateva sute de poze cu flori.. sunt subiectele mele preferate in materie de fotografie...
nu stiu,,, pur si simplu sunt flori... dar imi plac.. :)

Sim spunea...

rosu aprins e culoarea mea preferata :)